Verkooppunt Schatgravers

Schatgravers is een spel wat ik heel graag speel, zowel met kinderen als volwassenen, en ook met ouder en kind. Het is een kaartspel, met schatkaarten en karweikaarten. In Schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander.

schatgravers-verkooppuntOf je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers (jong en oud-er). Ondertussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen. Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers.

Schatgravers is een schat van een spel dat zijn weg razendsnel vindt naar gezinnen, scholen en praktijken. Je zult tijdens het spelen merken dat het je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. Dit spel brengt puur geluk.

Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelten tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De wijze waarop het gespeeld kan worden is eenvoudig waardoor het met zowel kinderen, jongeren als volwassenen kan worden gespeeld.

Kosten 35,00 euro (incl. BTW en verzendkosten)

Wil je het spel bestellen voor jezelf en je gezin, of beroepsmatig voor op school, de BSO, je praktijk of daar waar je met kinderen werkt, neem dan even contact op via het contactformulier.

mira-test-300

Pin It on Pinterest